To psekasmata στο κινητό σου! Psekasmata Mobile Application

Admin | Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 | 5:30 μ.μ. | 1 σχόλια

To psekasmata πρωτοπορεί και από τις αρχές Μαρτίου του 2013 σας δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης στο android κινητό σας του psekasmata mobile application.
Η εγκατάστασή του είναι πολύ απλή, όπως όλες οι εφαρμογές android, δηλαδή γίνεται αυτόματα με το κατέβασμα της εφαρμογής.
Σημαντική είναι η δυνατότητα απ' ευθείας αποστολής φωτογραφίας που θα κάνετε λήψη από τη πλήκτρο "Send Photo" την ίδια στιγμή (με την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση σε κάποιο ασύρματο δίκτυο ή έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο από το κινητό σας). Άρα θα μπορείτε...
σε πραγματικό χρόνο να μας ενημερώνετε για τους αεροψεκασμούς που πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας την ίδια στιγμή.  Επίσης μπορείτε να διαβάζετε τις αναρτήσεις από κινητό σας και να περιηγηθείτε σε φωτογραφικό άλμπουμ καθώς και σε αρχειοθήκη βίντεο πάντα με θέματα τους αεροψεκασμούς.



 


Την εφαρμογή για το κινητό σας μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ 


Επίσης μπορείτε να την κατεβάσετε απευθείας στο κινητό σας σαρώνοντας την ακόλουθη φώτο με κάποιο barcode scanner.

QRCode

Category:

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΥΠΑΙΝΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΥΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...