Chemtrails - Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους γίνονται οι αεροψεκασμοί

Admin | Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:00 π.μ. | 0 σχόλια

Ανάγνωση με διάκριση, διότι πολλές φορές τα όρια της συνωμοσιολογίας και της πραγματικότητας αν και φαίνονται ξεκάθαρα, τελικά δεν είναι.
Οι αεροψεκασμοί είναι μια τεράστια επιχείρηση. Και είναι και πολύ ακριβή. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να υποθέσει ότι γίνονται μόνο για έναν λόγο.Αντιθέτως υπάρχουν πολλοί λόγοι. 







Οι κυριότεροι είναι περιληπτικά οι εξής:



1. Μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας Ι: 


Αυτή είναι η βασική αιτία που κυρίως προέρχεται από κυβερνητικά στελέχη. 

Πρέπει μυστικά, να σταματήσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη και για αυτό το λόγο πρέπει να κρατήσουμε μυστικό το γεγονός ότι ψεκάζουμε. 

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα θέμα που έχει μεγάλη απήχηση και ”πείθει” τον καθέναν.






2. Μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας ΙΙ: 

Μια μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας σε όλο τον πλανήτη θα μειώσει ελαφρώς την παραγωγή των καλλιεργειών. 

Αυτό το γεγονός αποτελεί μέρος των διεργασιών για την κατασκευή μια κρίσης στα τρόφιμα με αποτέλεσμα συνθήκες πείνας. 

Ο λόγος αυτός συνδέεται και με την εξαφάνιση των μελισσών.





3. Υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας: 


Προκειμένου να δημιουργηθούν οι σεισμοί και οι τυφώνες, η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πιο αγώγιμη για την ηλεκτρική ενέργεια ώστε οι διάφορες εγκαταστάσεις όπως το HAARP να μπορούν να κάνουν τα μαγικά τους. 

Για τον λόγο αυτό, με τους αεροψεκασμούς ρίχουν βάριο και αλουμίνιο (ανάμεσα σε πολλά άλλα) προκειμένου να κάνουν τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας πιο αγώγιμα.



4. Δημιουργία προβλημάτων υγείας: 


Ως παρενέργεια των αεροψεκασμών, η υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα του καθενός γίνεται πιο ευάλωτο. 

Για τους υγιείς ανθρώπους αυτό το γεγονός δεν είναι και τόσο σημαντικό.

 Οι ηλικιωμένοι κατά μέσο όρο πεθαίνουν νωρίτερα ενώ οποιαδήποτε επιπλοκή στην υγεία, έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι θανάσιμη. 

Αυτό αποτελεί τόσο παρενέργεια των αεροψεκασμών όσο και σκόπιμη ενέργεια.




5. Τροποποίηση του καιρού: 

Για να βοηθήσουν ή να βλάψουν τις καλλιέργειες, για να κρατήσουν τους ουρανούς καθαρούς σε ένα μεγάλο γεγονός (όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες), κλπ.










6. Διασπορά νάνο-ινών (nano-fibers): 

Για να εγκαταστήσουν σε παγκόσμια κλίμακα ένα βιολογικό σύστημα ελέγχου και προγραμματισμού πρέπει να ψεκάσουν νάνο-ίνες. Αυτές οι ίνες δεν μπορούν να μπουν σε τροφές ή να δοθούν με άλλο τρόπο διότι η διάδοσή τους θα χρειαζόταν πολύ χρόνο και δεν θα ήταν αποδοτική. Είναι πιο εύκολο να ψεκάσεις κάποιον όπως τα έντομα.





Από τους πιο πάνω λόγους, ο τελευταίος είναι και αυτός που αγγίζει τα όρια μιας καλοστημένης συνωμοσίας και φυσικά έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον αρκετών συνανθρώπων μας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο φυσικά το γεγονός ότι οι αεροψεκασμοί γίνονται στις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές του πλανήτη!

Category: , , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...