Το απόλυτο ντοκυμαντέρ για τους χημικούς αεροψεκασμούς "Γιατί στο καλό ψεκάζουν;" Νέα έκδοση 2012 με Ελληνικούς υπότιτλους.

Admin | Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 | 4:27 μ.μ. | 0 σχόλια

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι οι καιρικές συνθήκες του πλανήτη μας αλλάζουν δραματικά.
Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα που έχουν οδηγήσει εκατομμύρια να αποδεχθούν την πραγματικότητα τον chemtrails και του προγράμματος γεωμηχανικής.
Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των γραμμών και...
τις σκληρές καιρικές συνθήκες μας;
Ενώ υπάρχουν πολλές ατζέντες που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα, τα στοιχεία είναι πλέον άφθονα που αποδεικνύουν ότι η γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο καιρικών συνθηκών.
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας.
Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με την ικανότητα χειραγώγησης που ο έλεγχος των καιρικών συνθηκών δίνει σε ορισμένες εταιρείες πάνω από τα φυσικά συστήματα της Γης.
Αυτό βέβαια, γίνεται εις βάρος κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.


Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...