Πάνω στα αυτοκίνητα ανέβηκαν πολίτες στο Περιστέρι - Από την ισχυρή βροχή έκλεισε η λεωφόρος Θηβών - Πληροφορίες για
Εικόνες από το  Χαϊδάρι όπως είναι και οι εικόνες από την υπόλοιπη Αττική αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Δείτε προσεκτικά την φωτογραφία με τις επισημάνσεις που έχουμε κάνω πάνω της.
Παλαιότερη επερώτηση στη βουλή, του σημερινού υπουργού υγείας. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Είτε μας ψεκάζουν με ηλιθιογόνα αέρια, είτε μόλις αναλάβουμε κυβερνητικά πόστα δεν μας ψεκάζουν. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν οι
Δεν πέρασε ούτε μισή εβδομάδα καλοκαιρινής ανάπαυλας και ξαφνικά επανεμφανίστηκαν οι γνώριμες χημικές ουρές πάνω από τον αττικό ουρανό!
Ά, και να μην ξεχνιόμαστε! οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες μέσω της "ΕΜΥ" εξέδωσαν
Τις 3 τελευταίες μέρες ψεκάζουν ασταμάτητα πάνω από την Θεσσαλονίκη.
Χθες μόνο μέτρησα οκτώ ( 8 ) αεροσκάφη να ψεκάζουν ταυτόχρονα πάνω από την Θεσσαλονίκη και δη στον
Σας στέλνω δύο φωτογραφίες από τα Ιωάννινα σήμερα στις 14.00 περίπου το μεσημέρι (μου τις έστειλε φίλος). Το σημερινό όργιο έχει πλέον σπάσει κάθε ρεκόρ. Δεν έχω πραγματικά λόγια να πω. Τι άλλο πρέπει να κάνουν και οι κακόμοιροι πιλότοι; Να πετάνε και διαφημιστικά φυλλάδια με αεροψεκασμούς; Η τρίτη φωτογραφία είναι...
Φωτογραφικό υλικό από την εικόνα του ουρανού του Ηρακλείου Κρήτης μας στέλνει αναγνώστρια και συνεχίζει...
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω απροκάλυπτα τους χημικούς αεροψεκασμούς να συμβαίνουν μέρα μεσημέρι μπροστά(;;!!) στα μάτια μας!! 
Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση που τα τέρατα της Ν.Τ.Π. και τα τσιράκια τους συνεχίζουν την εξόντωσή μας. 
Τρομερή εντύπωση μου κάνει και θα εξακολουθεί να μου κάνει, η...
Κατά καιρούς έχουμε δεχτεί σαν ανταπάντηση αυτών που δημοσιεύουμε κάποιες παραγραφούλες copy/paste από το wiki λέγοντας μας ότι "καταρρίπτεται" διότι η wikipedia λέει αυτό ή το άλλο κλπ... Μάλιστα άτομα χωρίς να έχουν δει καν τον ουρανό, χωρίς να το έχουν παρατηρήσει, κάνουν μια αναζήτηση στην "εγκυκλοπαίδεια  του ίντερνετ και αμέσως γίνονται αυτοί οι ειδικοί κι εμείς οι γραφικοί!! Τώρα θα μου πεις εδώ ο άλλος περιμένει την κυκλοφορία του νέου κινητού δύο 24ωρα στημένος έξω από το μαγαζί... θα έχει χρόνο να δει τον ουρανό;;;  Κάποιοι τους χαρακτηρίζουν πρόβατα..  εγώ θα τους χαρακτήριζα ρόμπο-πρόβατα... Γιατί το πρόβατο αν δεν του αρέσει αυτό που το ταΐζουν... δε θα το φάει... Αυτοί τα πάνε όλα αμάσητα!!!

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από το pentapostagma για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει με την "αξιόπιστη" αυτή εγκυκλοπαίδεια...

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα ακαδημαϊκά ιδρύματα απαγορεύουν τη χρήση της Wikipedia ως αξιόπιστη πηγή για την πραγματοποίηση ερευνών είναι ότι είναι γεμάτο με καταχρηστικές και κατευθυνόμενες πληροφορίες.

Μάλιστα, κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Wikipedia για να διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες και να πραγματοποιήσουν προπαγάνδα, όπως αποδεικνύουν νέα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα καθώς και διαστρέβλωση πληροφοριών που αφορούν σε «πολύ συγκεκριμένα προφίλ» ανθρώπων.

Πράγματι, αρκετές πληροφορίες για πολύ γνωστά πρόσωπα συχνά διαστρεβλώνονται καθώς εναντιώνονται στην κυρίαρχη πληροφόρηση. Δύο παραδείγματα τέτοιων ανθρώπων αποτελούν οι Alex Jones και ο δημοσιογράφος εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης Abby Martin.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στο Wikipedia τα δύο αυτά άτομα αποτελούν «προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, και προπαγανδιστές του Κρεμλίνου», πληροφορίες που εισήχθησαν όμως από μία διεύθυνση IP (σ.σ. pentapostagma.gr – διεύθυνση τοποθεσίας του χρήστη του διαδικτύου) που συνδέεται με τη Βουλή των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α, όπως αναφέρει δημοσίευμα του InfoWars.

Πρόσφατα, χρήστης της Wikipedia «επιχείρησε να επεξεργαστεί τις πληροφορίες που περιέχονται για τον Alex Jones ώστε να προσθέσει την πρόταση – έπειτα από τις εμφανίσεις του στο Russia Today, υπήρξαν υπόνοιες ότι είναι πράκτορας με σχέσεις με το Κρεμλίνο».

Θα πρέπει να προσθέσουμε, ότι πλέον η σελίδα με τις πληροφορίες του Alex Jones στη Wikipedia είναι μπλοκαρισμένη για επιπρόσθετες επεξεργασίες (σ.σ. pentapostagma.gr – protected from editing), προφανώς εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων και του βομβαρδισμού παραπληροφόρησης και προπαγάνδας (http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Jones_(radio_host).

Το InfoWars μετέδωσε, ότι παρόλο που η εισαγωγή της πληροφορίας για τον Jones παρέμεινε για λίγο διάστημα σε αναμονή, η εισαγωγή της πληροφορίας που χαρακτήριζε τον Martin ως «προπαγανδιστή της Ρωσίας» αναρτήθηκε ζωντανά στη Wikipedia, προτού τροποποιηθεί λίγα λεπτά αργότερα.

Χειραγώγηση και διαδικτυακή δυσφήμιση

Νέα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από το πρώην στέλεχος της NSA,Edward Snowden αποδεικνύουν ότι η βρετανική κυβέρνηση ενεπλάκη σε «ψευδείς αναρτήσεις σε ιστολόγια» και σε διαδικτυακές «επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας» καθώς και σε αρκετές ακόμη πρακτικές χειραγώγησης χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό και νέες τεχνολογίες, με στόχο τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Αναρτήσεις σε chat-rooms, η αλλαγή των αποτελεσμάτων των διαδικτυακών δημοψηφισμάτων και η αλλαγή της ροής των ειδήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν όλα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω νέων εξελιγμένων τεχνολογιών λογισμικού, όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Glenn Greenwald:

Ένα από τα πολλά επιτακτικά θέματα και απορίες που δεν έχουν ακόμη λυθεί μέσω των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων του Snowden είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών επιχειρούν να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν τον διαδικτυακό λόγο με ακραίες τακτικές εξαπάτησης και δυσφήμισης..

Πηγή
Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί της τελευταίες μέρες όχι μόνο τη μέρα αλλά και...
Οι φωτογραφίες είναι από Αμφιλοχία την προηγούμενη βδομάδα μέχρι εχθές. Επειδή είχε καλό καιρό δεν σημαίνει ότι δεν ψέκαζαν.
Το έκαναν απογευματινές ώρες κυρίως, μέχρι και
Μετά από μερικές πολύ καλές μέρες και ένας πολύ καθαρό ουρανό που απολαύσαμε επιστρέψαμε σε μια καθημερινότητα που θα μας ακολουθεί για τους επόμενους μήνες. Μάλλον τις προηγούμενες μέρες δεν πετούσαν τόσα αεροπλάνα ή απλά.. "δεν