Ανελέητοι αεροψεκασμοί στην Τρίπολη λίγο πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα...

Admin | Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 | 5:35 μ.μ. | 1 σχόλια

Ανελέητοι αεροψεκασμοί στην Τρίπολη λίγο πριν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα έκτακτα δελτία της ΕΜΥ. Παρατηρήστε το χρώμα των νεφών...  
Είναι ανάμεσα στο μωβ και στο πράσινο από τα αιωρούμενα σωματίδια...


Αναγνώστης 


Τρίπολη 18-11-2014 
















Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς έτσι είναι. Μπορούμε πλέον να προβλέψουμε τι θα ακολουθήσει κάθε φορά που μας ψεκάζουν. Το μέγεθος των φαινομένων ακόμα δεν μπορούμε με ακρίβεια, αλλά θα μας το διδάξουν κι αυτό να το προβλέπουμε με τους ρυθμούς που ψεκάζουν.
    Τις προηγούμενες μέρες που έβρεχε Θεσσαλονίκη, έψαξα τίς μετεωρολογικές προβλέψεις για να δω αν θα υπήρχε κάποια βελτίωση. Όντως από Τρίτη 18/11 έδιναν σύννεφα μεν αλλά με ήλιο. Από Τετάρτη δε σκέτη ηλιοφάνεια μέχρι τέλος βδομάδας. Σκέφτηκα, ωραία, θα έχουμε ένα διάλειμμα.
    Μέχρι που Κυριακή 16/11 και Δευτέρα 17/11 διέκρινα πάλι γραμμές στα κομμάτια του ουρανού που ήταν καθαρά από τα σύννεφα και σκέφτηκα, πάει η καλοκαιρία ματαιώνεται.
    Κι όντως έγινε έτσι. Ήρθαν οι συννεφιές, οι βροχές, οι καταιγίδες. Τα μετεωρολογικά sites άλλαξαν πάλι τις προβλέψεις τους. Μεταφέρθηκε η ηλιοφάνεια για τις επόμενες μέρες. Αν την αφήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...