Μα καλά... πόσο χαλάζι θα ρίξει αυτό το καλοκαίρι ;;; Νέες ισχυρές χαλαζοπτώσεις τις επόμενες ώρες!

Admin | Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 | 4:19 μ.μ. | 2 σχόλια

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι στη χώρα μας. Τόσο χαλάζι δεν έριξε σε όλη τη χειμερινή και την ανοιξιάτικη περίοδο!!!  Για κάποιος μπορεί να μη σημαίνει απολύτως τίποτα και ο μόνος προβληματισμός τους να είναι ότι δε θα πιουν τη φραπεδούμπα τους στην ξαπλώστρα. Για άλλους επικρατεί έντονος προβληματισμός γι όλα αυτά που συμβαίνουν κυρίως τα Σαββατοκύριακα όπως έχουμε επανειλημμένως τονίσει.  Τέλος κάποιοι άλλοι βιώνουν πολύ έντονα τις καταστροφές κυρίως στην αγροτική παραγωγή για πολλοστή φορά. 

Σύμφωνα λοιπόν με το greekweather, ισχυρό χαλάζι θα σημειωθεί τις απογευματινές ώρες, σε πολλές περιοχές της βόρειας αλλά και της κεντρικής Ελλάδας. Δείξτε προσοχή μιας και τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Πιο συγκεκριμένα, ισχυρό χαλάζι θα πέσει σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Μεγάλη προσοχή να δείξετε σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας,της κεντρικής Στερεάς Ελλάδος και της βόρειας Πελοποννήσου.

Ίσως σε ορισμένα τμήματα το χαλάζι να έχει μεγάλο μέγεθος. Τεράστια προσοχή καθώς μπορεί να προκληθούν μεγάλες ζημιές.

Category: ,

2 σχόλια:

  1. Δυο μέρες στο Ξυλόκαστρο.18-19/07/2014
    Πέρασαν τις απογευματινές ώρες και ψεκαζαν αναμεσα στα σύννεφα.καλοκαίρι πρωτη φορά που ψεκάζουν εδώ κάτω.τα καθηκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χθες το απόγευμα άνοιξαν οι ουρανοί από τη θρασύτατη τρομοκρατική
    επιδρομή των ΝΑΤΟϊκών ψεκαστικών. Παντού τεχνητή μαυρίλα και χαλάζι!

    Από το παράθυρο του δωματίου μου μπορούσα να διακρίνω τον ΝΑΤΟϊκό πομπό ELF στον Υμηττό να δουλεύει full throttle. Τα ίδια και χειρότερα από την πλευρά της Πάρνηθας και της Πεντέλης!

    Ελάχιστα ως και ανύπαρκτα ήταν τα διαστήματα βελτίωσης, ιδίως από την πλευρά του Αργοσαρωνικού.

    Ακόμα και αυτή την ώρα οι τρεις κεραίες του HAARP στα γύρω βουνά λειτουργούν ακατάπαυστα. Θα έχουμε την επανάληψη του χθεσινού αίσχους και σήμερα το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...