Απόδειξη πως η ηλιακή άλως που έκανε την εμφάνισή της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας δεν ήταν και τόσο... «φυσικό» φαινόμενο [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Τρίτη 20 Μαΐου 2014 | 9:18 π.μ. | 2 σχόλια

Ηλιακή άλως έκανε την εμφάνισή της τις τελευταίες μέρες στον ουρανό της χώρας.
Εμείς οι συνωμοσιολόγοι διαμαρτυρόμασταν για έντονους αεροψεκασμούς. Όλοι οι άλλοι οι νορμάλ μιλούν για ένα φυσικό φαινόμενο. Κι εμείς συμφωνούμε ότι είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Διαφωνούμε πάντα με το τι προκάλεσε το φυσικό φαινόμενο. Πχ, και οι βροχές και οι καταιγίδες και οι τυφώνες και οι ξηρασίες και οι σεισμοί είναι φυσικά φαινόμενα... Από τι προκαλούνται όμως;;;


Δείτε με προσοχή το ακόλουθο timelapse βίντεο...

Category: ,

2 σχόλια:

  1. Το δαχτυλίδι του HAARP που έκανε την εμφάνισή του πάνω από την Ελλάδα την περασμένη Κυριακή δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο γεγονός. Εκείνη ακριβώς την ημέρα ξεκίνησε η τεχνητή υπερκακοκαιρία που σάρωσε τα Βαλκάνια προκαλώντας τον θάνατο 44 ατόμων και ανυπολόγιστες καταστροφές στην Κροατία, τη Σερβία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

    Η σερβική κυβέρνηση γνώριζε εδώ και πολύ καιρό ότι το ΝΑΤΟ εγκατέστησε κρυφά κεραία HAARP κοντά στο Βελιγράδι αμέσως μετά την ανατροπή του Slobodan Milošević το 1999.

    Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα ένας δημοσιογράφος που επιθυμεί την
    ανωνυμία του μίλησε για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο
    Βελιγράδι.

    Μετά από σειρά άρθρων σχετικά με το σύστημα HAARP υπάρχει
    μία ΝΑΤΟϊκή κεραία που υποστηρίζει το νεοταξικό υπερόπλο στην περιοχή του Barajevo το οποίο εκπέμπει σήματα ELF.


    Στην Σερβία ο Σέρβος
    δημοσιογράφος της εφημερίδας Pravda που έγραφε άρθρα για αυτό ακριβώς το
    αντικείμενο έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα
    από άγνωστο αριθμό. Η φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής
    έδωσε στον δημοσιογράφο μια «φιλική συμβουλή» να σταματήσει να γράφει
    για το HAARP για να μην «υποστεί τις συνέπειες» που δεν ήταν άλλες από τον θάνατο.

    Πρόκειται για το ίδιο άτομο που κρύβεται πίσω από το απόρρητο non paper της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα - για το γνωστό φιάσκο με τον ενεργοποιημένο ψεκαστήρα του ΝΑΤΟϊκού chemdrone που κυβερνούσε ο ανηψιός του George Soros - το οποίο διέρρευσε στο Internet.

    Ο συγκεκριμένος πράκτορας της NSA βρήκε τη χρυσή ευκαιρία να απειλήσει τη ζωή ενός Σέρβου δημοσιογράφου με τον ίδιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Nikola Aleksić το 2011.

    Θα ήταν περίεργο αν οι σαυρήτες - μετά την
    απελευθέρωση των νεοναζί στην Ουκρανία - εξαπέλυαν και πλημμύρες στη Σερβία;




    https://www.youtube.com/watch?v=sbD4UbIfP6U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής είμαστε σε θέση να βλέπουμε το κόσμο γύρω μας (και να αντιλαμβανόμαστε / επεξεργαζόμαστε αυτά που πράγματι βλέπουμε). Εύχομαι στο άμεσο μέλλον, που η τεχνητή νοημοσύνη και το "Internet of Everything" θα εισέλθουν όχι απλά στο κάθε σπίτι και αντικείμενο μα και σ' εμάς τους ίδιους, να μη χρειαστεί ν' αναθεωρήσουμε και αυτό το γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...