Βάφτισαν τις περίεργες ουρές που κάλυψαν την Πελοπόννησο... «Άσκηση Ηνίοχος» [ΒΙΝΤΕΟ] (UPDATED)

Admin | Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 | 12:07 μ.μ. | 2 σχόλια

Είναι πάγια τακτική όταν δημιουργείται μεγάλος ντόρος με τους αεροψεκασμούς να γίνεται μια προσπάθεια καθησύχασης του κόσμου. Ας μην ξεχνάμε ότι μετά τους πολύ σφοδρούς αεροψεκασμούς της περσινής χρονιάς τον Μάιο αλλά και Σεπτέμβριο, Οκτώβριο 2013  κάθε φορά
τις επόμενες μέρες έπαιζε η εκπομπή του κου Θεοδωράκη η οποία συνολικά προβλήθηκε 4 φορές! (σχετικό άρθρο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ )

Τυχαίο;;;  

Ας πάμε τώρα στο πρόσφατο γεγονός... Περίεργες και κυκλικές γραμμές έκαναν την εμφάνισή τους σε πολλά σημεία της Πελοποννήσου αλλά και στην Κρήτη. Η άσκηση "Ηνίοχος" πράγματι πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (26 Μαρτίου - 11 Απριλίου).

Δείτε εδώ στον ουρανό λίγο από... "Ηνίοχο"



Όμως υπάρχουν μερικά ερωτήματα που εμάς μας προβληματίζουν.

1) Πως γίνεται ταυτόχρονα σε πολλά σημεία να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο ενώ τις προηγούμενες μέρες τις άσκησης να μην έχει παρατηρηθεί πουθενά;  Από τότε μέχρι σήμερα δεν ξανάγινε άσκηση;;;

2) Καμιά αναφορά από αυτούς που παρατήρησαν το φαινόμενο δεν έγινε που να διευκρινίζει ότι πρόκειται για στρατιωτικά αεροσκάφη. Τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας εξάλλου είναι εύκολο να ξεχωρίσουν, έχουν χαρακτηριστικό ήχο, και συνήθως δεν πετούν σε τόσο μεγάλα ύψη.

3) Επίσης τη στιγμή που γίνεται η άσκηση "Ηνίοχος" και όλη η αεροπορία είναι σε επιφυλακή, πως γίνεται τα ψεκαστικά να πετούν ανενόχλητα; Γιατί εκείνες τις μέρες οι αναφορές για αεροψεκασμούς ήταν συνεχείς.  Περίεργα πράματα... 

Σε κάποια sites... έσπευσαν να καταρρίψουν την θεωρία γιατί όπως αναφέρουν...  "...τοπικά ιστολόγια επισημαίνουν πως δεν μας ψέκασαν...!!!"
Όντως... αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος κατάρριψης!!! Πάντα τέτοια παιδιά!!! Τώρα που το θυμήθηκα... ούτε στο Mega το είπαν...

Ας δούμε τώρα κατά προσέγγιση τα σημεία που παρατηρήθηκαν αυτές οι περίεργες ουρές....









Προσοχή

Ενημερώνουμε το κάθε είδους "παπαγαλάκι" πως τα προπαγανδιστικά σχόλια που κάνουν δε θα δημοσιεύονται. Άρα μη μπαίνουν στον κόπο να γράφουν.  Χαμένος χρόνος ! 

Category: , ,

2 σχόλια:

  1. Προσπαθούν να συγκαλύψουν τα εγκλήματα της δρακονιανής αδελφότητας δίνοντας άλλοθι στο ΝΑΤΟ και το ΔΝΤ να συνεχίσουν ανενόχλητα και ατιμώρητα τον καιρικό και τεκτονικό πόλεμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός τους είναι ο διάβολος... τι να περιμένεις από τις παλιοσαύρες? Αλλά λίγα είναι τα ψωμιά τους... έρχεται η πανωλεθρία τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...