Κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας... Έρχεται χιονιάς!!!

Admin | Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | 11:53 π.μ. | 7 σχόλια

Τα ΝΑΤΟϊκά υπεροπλικά συστήματα δημιουργίας τεχνητών νεφών σε δράση! Τεχνητές νεφώσεις πάνω από την Πεντέλη και την Πάρνηθα - Συννεφιασμένος ο ουρανός στην περιοχή των Βριλησσίων - Κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας - Βροχερό Πάσχα μας υπόσχονται οι
Αμερικάνοι.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων τηρεί πάντα τις υποσχέσεις της! Έτσι, από νωρίς το πρωί το HAARP έπιασε δουλειά, σκεπάζοντας με πυκνές νεφώσεις τις κορυφές των δύο βουνών. Δεν αποκλείεται το μεσημέρι να τεθεί σε λειτουργία και ο αντίστοιχος ΝΑΤΟϊκός πομπός στον Υμηττό.



Όπως όλα δείχνουν το πάμε για βροχή ή καταιγίδα (συνοδευόμενη από πυκνό χαλάζι), πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας τις επόμενες ημέρες, με τους Αμερικανούς να μας υπόσχονται ένα ιδιαίτερα βροχερό Πάσχα!

Αναγνώστης



(σσ. psekasmata :  κατ' εμάς δεν τρελάθηκε... βιάστηκε... και μάλιστα παρά φύσιν!!!)
Πραγματικά ο καιρός τρελάθηκε και έτσι στα μέσα της Άνοιξης, θα χιονίσει σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας, με αρκετά χαμηλό υψόμετρο.

Θα χιονίσει καταρχήν σε όλα τα βουνά και τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας μας, ενώ το πιο πολύ χιόνια θα πέσει στα χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδας.

Η χιονοκακοκαιρία θα κρατήσει ως και την Μεγάλη Πέμπτη στην χώρα μας, με την θερμοκρασία να πέφτει κατακόρυφα από βορρά προς νότο, και τους ανέμους να στρέφονται από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με αρκετή ένταση.

Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, αλλά και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας. Γενικότερα θα χιονίσει στην Ήπειρο πάνω από τα 700-800 μέτρα, στην Μακεδονία πάνω από τα 700-800 μέτρα και πρόσκαιρα ακόμα και πάνω από τα 500-600 μέτρα, στην Θράκη πάνω από τα 900-1000 μέτρα υψόμετρο, στην Θεσσαλία πάνω από τα 700-900 μέτρα και στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 900-1000 μέτρα υψόμετρο.

Τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης, τα χιόνια ίσως πέσουν στην βόρεια, βορειοδυτική Ελλάδα, και πάνω από τα 400-500 μέτρα, ενώ θα το στρώσει πάνω από τα 700-800 μέτρα υψόμετρο. Ίσως χιονίσει αρκετά καλά στην δυτική Μακεδονία, και στην Φλώρινα, τα Γρεβενά, την Κοζάνη και την Καστοριά. Εκεί η θερμοκρασία αργά την νύχτα θα πέσει και κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν αποκλείεται και να στρώσει.

Γενικότερα λοιπόν, την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη, θα έχουμε κακοκαιρία στην χώρα μας, με τα χιόνια να πέφτουν σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα κυρίως στην βόρεια Ελλάδα. Στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα θα σημειώνονται καταιγίδες και βροχές.

Category: ,

7 σχόλια:

  1. Η νέα τρομοκρατική επίθεση της Νέας Τάξης εκδηλώνεται ένα μόλις 24ωρο μετά τη ψυχρολουσία που δέχτηκε η Ελλάδα από τους σαυρήτες βιαστές της.


    Ενδεικτική των προθέσεων της Δρακονιανής Οικουμένης είναι η εμπρηστική δήλωση του επικεφαλής της Ευρωομάδας Ντάϊσελμπλουμ για συνέχιση και περαιτέρω ένταση της μνημονιακής λεηλασίας για την επόμενη τριετία - και ας κόπτεται η "συγκυβέρνηση" για δήθεν έξοδο από την κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γιαγια μου ελεγε οτι παντα τη μεγαλη εβδομαδα ριχνει βροχες και χιονια , ειμαι 37 χρονων και ποτε δε θυμαμαι μεγαλη εβδομαδα να ειχε καλο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς πάλι θυμόμαστε βροχές και χιόνια τα Χριστούγεννα... όχι τον Απρίλιο! Μήπως έχετε μπερδέψει τις εορτές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα το πρωί ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.

    15:30 και ο κεντρικός ΝΑΤΟϊκός πομπός της Πεντέλης άρχισε πάλι τις εκπομπές τεχνητών νεφών, γεγονός που υποδηλώνει την ταυτόχρονη λειτουργία στο maximum των τοπικών πομπών του HAARP στον Υμηττό και την Πάρνηθα.

    Δεν αποκλείεται μετά τις 16:30/17:00 να κάνουν την εμφάνισή τους στον αττικό ουρανό τα ΝΑΤΟϊκά chemdrones.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχουν εκατονταδες σταθμοι ερασιτεχνων μετεωρολογων με αρχειο καιρικων συνθηκων για 20 ετη , οπως και της εμυ και στρατιωτικοι σταθμοι με αρχειο απο το 1950 δεν εχεις παρα να το ψαξεις και θα δεις οτι παντα τη μεγαλη εβδομαδα βρεχει και ριχνει χιονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τα στοιχεία από τις πηγές που αναφέρετε... Είμαστε στη διάθεση σας να το αναρτήσουμε εφόσον μας το παραδώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.metar.gr/ ειναι οι ερασιτεχνες
    επισης googlare αρχειο εμυ , ο μετωρολγικος σταθμος του Δημοκριτου και της νεας φιλαδελφειας ειναι απο τους ποιο παλιους στην Ελλαδα , δες τα αρχεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...