Επιχείρηση 'ομιχλοπαγίδα' στην Αττική; [ΜΕΡΟΣ Β] (UPDATED)

Admin | Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 | 2:18 μ.μ. | 0 σχόλια

Ευρισκόμενη σε φιλικό σπίτι στον Γέρακα το βράδυ στις 20 Φεβρουάριου από τις 11:30 - 12:00 πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο είδα το ίδιο ακριβώς φαινόμενο "ομιχλοπαγίδα" από την οδό Μονής Αρκαδίου, το οποίο εξελισσόταν πίσω από το Κέντρο Επίπλου. Δεν μπόρεσα να διακρίνω με σαφήνεια από που
ακριβώς, γιατί το ψέκασμα διαρκεί δευτερόλεπτα, αλλά το νέφος που βγαίνει είναι πελώριο. Άρα κάποιος από μακριά δεν μπορεί να διακρίνει ακριβώς το που, παρόλα αυτά αυτή τη φορά ο ψεκασμός ήταν από την γη και από το επίπεδο του δρόμου. Όχι από βουνό, άρα αυτή η εγκατάσταση βρίσκεται κάπου μεταξύ των κατοικιών.
Το φαινόμενο που παρατήρησα ήταν σαν από επίγεια μεγάλη μηχανή να υψώνεται προς τα πάνω μία μάζα σκόνης. Ανέβηκε προς τα πάνω συγκεντρωτικά, δηλαδή από ένα σημείο και σε δευτερόλεπτα απλώθηκε στον ουρανό και με τον αέρα άμεσα σε μερικά λεπτά ξεχύθηκε στην ατμόσφαιρα. Εξακολουθούσε για μερικά λεπτά να είναι πυκνό και μετά διαλύθηκε και ενσωματώθηκε με το υπόλοιπο νέφος.
Μύριζε έντονα το ξαναλέω χημικά. Και ο φίλος μου που δεν είναι ενήμερος για το φαινόμενο "ομιχλοπαγίδα" το μύρισε.
Λίγο αργότερα στάθηκα πάλι στο Γέρακα κοντά στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα  κοντά στον Ανδριόπουλο πίσω από μία ΕΚΟ αντικριστά στο βουνό Υμηττός. Και από εκεί πάνω από το βουνό έβγαινε ο ίδιος καπνός, αλλά εκεί συνεχόμενα.

Σημείωση ότι το χθεσινό φαινόμενο στην Βούλα συνεχίστηκε και σήμερα, αλλά ο καπνός που έβγαινε δεν βγήκε τόσο απότομα, αλλά σταδιακά με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει το ακραίο χθεσινό φαινόμενο της καταχνιάς (ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ ΒΟΥΛΑ 19 ΦΕΒΡ. 2014)
Ήμαρτον! Κοιτάξτε λίγο ψηλά.
Την κοιλιά μας την γεμίσαμε και απόψε με τα τσικνιστά, και αύριο το ίδιο θα γίνει. Κοιτάξτε ψηλά τον ουρανό! Ο Θάνατος κατεβαίνει από εκεί! Σωθείτε!!! Και αυτό θα γίνει μόνο άμα αφυπνιστείτε!
Μιλάμε για τερατώδη, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Δυστυχώς η κάμερά μου δεν είναι καλή και την νύχτα δεν έχει μεγάλη ευκρίνεια. Απλά σας στέλνω τις φωτό για να δείτε τα σημεία από τα οποία έβγαινε ο καπνός. Είναι τα σημεία από τα οποία στεκόμουν.






Δυστυχώς οι δικαιολογίες που βρίσκουνε τώρα που οι ψεκασμοί είναι και επίγειοι είναι επιεικώς απαράδεκτοι, όπως αυτός: "Αποπνικτική ατμόσφαιρα - Τσικνοπέμπτη με. σκόνη από την Αφρική και «νέφος» τσίκνας
Εγώ θα έλεγα ότι ακρίβυνε το πετρέλαιο και τώρα στήσανε μηχανισμούς ψεκάσματος στα σπίτια μας και στις βουνοκορφές.

Πάντως πέρυσι που παρατήρησα παρόμοιο φαινόμενο στον ουρανό με την ίδια χημική μυρωδιά ήταν την περασμένη Άνοιξη και μετά από λίγες μέρες έγινε ο σεισμός 7 ρίχτερ στο Sichuan στην  Κίνα με πολλούς νεκρούς και τραυματίες θυμίζω στις 20 Απριλίου, 2013 και παραθέτω και σχετικό link
http://www.boston.com/bigpicture/2013/04/china_earthquake_sichuan_provi_1.html
Απόσπασμα από άλλο site για το σεισμό:
"As 23 May, 196 people were killed, 14,785 injured, 237,655 displaced and 2.1 million affected. 193,000 houses collapsed and 510,000 were severely damaged. " (http://reliefweb.int/disaster/eq-2013-000046-chn)
Επίσης, στις 16/5/13 έγινε ένας καταστροφικό ανεμοστρόβιλος στο Τέξας.
Και στις 21-5-2013 έγινε ένας θανατηφόρος ανεμοστρόβιλος στην Οκλαχόμα.
Τότε τους προηγούμενους 2-3 μήνες οι εναέριοι ψεκασμοί στην Ελλάδα από 3 ημέρες την εβδομάδα είχανε γίνει καθημερινό και συχνό φαινόμενο.
Στις 1-4-2013 είχα παραθέσει στις σημειώσεις μου:
"Ψεκάζουνε τον τελευταίο μήνα σε καθημερινή βάση. Δεν ξέρω που το πάνε. Πριν μία βδομάδα μπήκε η Τρόικα και το ΔΝΤ στην Κύπρο."
Επίσης τότε πρώτο θέμα των εξελίξεων ήτανε και το θέμα στις Σκουριές με το χρυσό. Υπάρχουν οι έντονες φήμες ότι εκεί θέλουνε να κάνουνε την μεγαλύτερη χημική εγκατάσταση στην Ελλάδα, γι'αυτό θέλουν να σκοτώσουν μεγάλη έκταση από το δάσος. Γιατί ως γνωστόν, ο χρυσός βγαίνει από την γη μας δωρεάν και ως έχει τώρα η κατάσταση.
Μας ψεκάζουν βακτήρια για να αρρωσταίνουμε. Ως γνωστόν στην ιατρική κοινότητα τα βακτήρια δεν βρίσκονται στο σώμα με κανένα ιατρικό τεστ. Γι'αυτό τα παιδάκια και οι ηλικιωμένοι αρρωσταίνουν συνέχεια.
Επίσης ψεκάζουν βαρέα μέταλλα. Ψεκάζουν βάριο, το οποίο είναι πάρα πολύ τοξικό και ψεκάζουν και αλουμίνιο, το οποίο είναι το μόνο μέταλλο που διαπερνά το όριο(φράγμα) του εγκεφάλου. Διεισδύει δηλαδή στον εγκέφαλο με συνέπειες όπως το ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να σκεφτούν καθαρά σαν να θαμπώνει το μυαλό. Ο Αγγλικός όρος για αυτήν την σύγχρονη πάθηση είναι: foggy minds.
Πως μας δολοφονούν:
Το αλουμίνιο είναι γνωστό πως προκαλεί την ανίατη αρρώστια του Αλσχάιμερ.
Επίσης τα μέταλλα προκαλούν και αυτισμό. Στην εκπομπή Stream του Aljazeera δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ποσοστά αυτιστικών παιδιών στην Αμερική το έτος 2013 και αυτά ανέρχονται σε 1 στα 50 αγόρια γεννιέται αυτιστικό και 1 στα 250 κορίτσια γεννιέται αυτιστικό.Η ίδια εκπομπή που βγήκε στον αέρα γύρω στην 1/4/13 μιλάει για ένα νέο είδος βακτηρίου, το CRE, NEW BACTERIA, το οποίο το χαρακτηρίζει FATAL δηλαδή θανατηφόρο και συνεχίζει με το χαρακτηρισμό SUPER BAG THREAT- THE END OF THE ANTIBIOTICS? Δηλαδή μιλάνε για ένα ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, τα οποία δεν θα του κάνουνε τίποτα. Και αυτό το βακτήριο θα είναι θανατηφόρο.

Επίσης, τα ποσοστά του καρκίνου έχουν αυξηθεί στην Ελλάδα. "Στην Ελλάδα, ο καρκίνος εν γένει αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά τα καρδιαγγειακά νοσήματα."
πηγή: http://www.glaxosmithkline.gr/karkinos.html
 Αυτή την στιγμή νοσούν με καρκίνο στην Ελλάδα πάνω από 1.000.000 άνθρωποι και ο μέσος όρος ζωής στους περισσότερους είναι 5 χρόνια.
"Ο καρκίνος ήταν βασική αιτία θανάτου – προκαλώντας 166,9 θανάτους ανά 100 000 κατοίκους κατά μέσο όρο σε όλη την ΕΕ-27 το 2010. Οι πιο κοινές μορφές καρκίνου στην ΕΕ -27 το 2010 περιλάμβαναν κακοήθη νεοπλάσματα του λάρυγγα, της τραχείας, των βρόγχων και του πνεύμονα, του παχέος εντέρου, του μαστού και «κακοήθη νεοπλάσματα χαρακτηριζόμενα ή θεωρούμενα ως πρωτοπαθή, του λεμφικού, αιμοποιητικού και σχετικών ιστών», σύμφωνα με τη διεθνή ταξινόμηση των νόσων (ICD). "
πηγή:http://epp.eurostat.ec.europa.eu/statistics_explained/index.php/Causes_of_death_statistics/el

Επίσης οι παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος που αποτελούν και την τρίτη αιτία θανάτου παγκοσμίως και έχουν άμεση σχέση με τους ψεκασμούς. Στο site καταγράφονται και τα ακόλουθα:
"Μετά τις παθήσεις του κυκλοφορικού και τον καρκίνο, οι παθήσεις του αναπνευστικού ήταν η τρίτη συνηθέστερη αιτία θανάτου στην ΕΕ -27, με 41,2 θανάτους κατά μέσο όρο ανά 100 000 κατοίκους το 2010. Στο πλαίσιο αυτής της ομάδας παθήσεων, οι χρόνιες παθήσεις του κατώτερου αναπνευστικού ήταν η συνηθέστερη αιτία θνησιμότητας, ακολουθούμενη από την πνευμονία. Οι αναπνευστικές παθήσεις σχετίζονται με την ηλικία, αφού η μεγάλη πλειονότητα των θανάτων από τις παθήσεις αυτές σημειώθηκαν σε άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω."

"Κάθε μήνα 15.000 Έλληνες πολίτες, χάνουν την ασφαλιστική τους κάλυψη. Από αυτούς 30.000 θα αναπτύξουν καρκίνο  και 3.000 θα είναι παιδιά. H Save Greece from Cancer, συγκεντρώνει χρήματα, για την αγορά φαρμάκων ,για τους ανασφάλιστους καρκινοπαθείς...

Στην Ελλάδα του 2013, υπάρχουν πάνω από 2.000.000 ανασφάλιστοι. Σύμφωνα με εκτιμήσεις κάθε μήνα 15.000 Έλληνες πολίτες χάνουν την ασφαλιστική τους κάλυψη. Περίπου 30.000 από αυτούς θ ʽαναπτύξουν στα επόμενα  δυο χρόνια κάποια μορφή καρκίνου, χωρίς να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε φαρμακευτική αγωγή. Οι 3.000 από αυτούς θα είναι παιδιά."
Πηγή


Έτσι, εξηγείται και η υποβάθμιση του συστήματος υγείας από την υπάρχουσα κυβέρνηση.

Φυσικά όλα αυτά περί ψεκασμών των ανθρώπων από τις αρχές σε εμπλεκόμενες χώρες του ΝΑΤΟ. Δεν τα λέω εγώ. Γι αυτό σας παραθέτω τις επόμενες πληροφορίες:
Ζμίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ
Στο βιβλίο του: "Η τεχνοτρονική εποχή" μιλά ανοιχτά για μεθόδους "ελέγχου των μαζών" και για τον βιοχημικό έλεγχο της συνείδησης.
Ο Μπρεζίνσκι είναι ηγετικό μέλος του "κλαμπ της Ρώμης," μέλος της επιτροπής των 300 και μέλος του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων. Περιγράφει: "Η ελίτ δεν θα δίσταζε να πραγματοποιήσει τους πολιτικούς της σκοπούς, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες τεχνολογίες, για να ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ και ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ"

Η πιο πρόσφατη περίπτωση ατμοσφαιρικής έρευνας στην Ελλάδα (από 10/3/2013) είναι αυτή του καθηγητή του πανεπιστημίου Αθήνας Θανάση Γκοντελίτσα. Τα ευρήματά του είναι:
ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Αυτό είναι θέμα των αρμοδίων φορέων της χώρας για θέματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης που είναι το ΥΠΕΚΑ και το Υπουργείο Υγείας. 'Ηλπιζε σε μελλοντική έρευνα που θα περιλαμβάνει και εξειδικευμένη μελέτη νανοσωματιδίων.

Εγώ θα ήθελα όποιος αναγνώστης διαβάζει αυτή την στιγμή όταν ξαναδεί το ουρανό να αναρωτηθεί!

Είναι δύσκολη η αφύπνιση από τις αισθήσεις. Διαβάστε σχετικό άρθρο για το σπήλαιο του Πλάτωνα, όπως περιγράφεται στην Ιδεώδη Πολιτεία.
Απόσπασμα:
Σωκράτης : « -Και αν κανείς ήθελεν να επιχειρήσει να τους λύσει από τα δεσμά τους και να τους ανεβάσει, δεν θα ήσαν ικανοί να τον σκοτώσουν αν ημπορούσαν να τον πιάσουν στα χέρια τους; Αφού θα θεωρούσαν ότι θέλει να τους κάνει κακό και να τους τυφλώσει ενώ αυτός θέλει να τους δείξει το μόνο αληθινό Φώς.» Γλαύκων : «-Το δίχως άλλο!». Έχουμε πολλά θλιβερά ιστορικά παραδείγματα εν προκειμένω. Ο ίδιος ο Σωκράτης είχε τραγικό τέλος, επειδή εισήγαγε καινά δαιμόνια...

Εγώ προσωπικά ζητάω την βοήθεια του Θεού για να τα εξηγήσω όλα αυτά.

Αυτή η φωτογραφία με τον τίτλο αιθαλομίχλη που κατέβασα από το koolnews είναι θα έλεγα πολύ χαρακτηριστική




















To ιδιο φαινόμενο φαίνεται οτι συναντάται και στην Κινα: Κοιτάξτε την προπαγάνδα: To νέφος λέει από την ρύπανση της Κίνας απλώνεται σε όλο τον κόσμο... Μάλλον το νέφος από τον υπόλοιπο κόσμο πάει στην Κίνα και προκαλλεί σεισμούς όπως πέρισυ... Και στην Κίνα Αιθαλομίχλη το βαφτίζουν, μόνο που εκεί δεν είναι από τα τζάκια, όπως της φτωχιάς Ελλάδας που καίει ότι βρει. Εκεί είναι από την αυξημένη χρήση των αυτοκινήτων... Πηγή http://www.faroslive.com/νέφος-made-in-china-επηρεάζει-τον-καιρό-στον-πλ/

Εντελώς τυχαίο το ότι ο Γιουάν Γουάνγκ, ο οποίος τα λέει όλα αυτά εργάζεται για τη ΝΑSA? Επίσης πιο κάτω ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ Η ΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΚΥΚΛΩΝΕΣ!!! Και γιατί να μην γίνεται το αντίθετο λέω εγώ? Δηλαδή να ψεκάζουνε σε όλες τις χώρες που υποστηρίζονται στρατιωτικά από το ΝΑΤΟ και με αυτόν τον τρόπο να επηρεάζουνε την Κίνα? 
Και ρωτάω: Πόσο τυχαίο είναι να έχουν ταυτόχρονα όλες οι χώρες ομίχλη με την ίδια περιεκτικότητα σε ουσίες, αλλά η προξένηση αυτών των ουσιών να οφείλεται σε διαφορετικές αιτίες? Από τα τζάκια στην Ελλάδα ή σκόνη από Αφρική και στην Κίνα από την ρύπανση των αυτοκινήτων. To ένα "made in China" και το άλλο "made in Greece." Να μας απαντήσουν αυτό το ερώτημα οι ειδικοί της ΝΑSA...
Μήπως όλα αυτά είναι πολιτικά εκβιαστικά παιχνίδια της Αμερικής για το ποιος τελικά θα επικρατήσει στον  "Ανταγωνισμό υπεροχής μεταξύ των δύο χωρών?"

"Παραθέτω ένα μετεφρασμένο απόσπασμα από το βιβλίο του μισέλληνα (με την έννοια του ότι μισεί τους Έλληνες) Henry Kissinger από το βιβλίο του On China, εκδόσεις Penguin 2012
Μερικοί Αμερικανοί στρατηγικοί στοχαστές υποστηρίζουν ότι η κινεζική πολιτική επιδιώκει την επίτευξη δύο μακροπρόθεσμων στόχων: τον εκτοπισμό των Ηνωμένων Πολιτειών από την θέση της εξέχουσας δύναμης στον δυτικό Ειρηνικό ωκεανό και την εδραίωση της Ασίας ως ένα αποκλειστικό μπλοκ που εξαρτάται από την κινεζική οικονομία και τα συμφέροντα της εξωτερικής πολιτικής της Κίνας. Σε αυτή την αντίληψη, ακόμη και αν η απόλυτη στρατιωτική ικανότητα της Κίνας δεν είναι επισήμως ίση με εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών, το Πεκίνο έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει απαράδεκτους κινδύνους σε μια σύγκρουση με την Ουάσιγκτον και αναπτύσσει όλο και περισσότερο εξελιγμένα μέσα για να αμφισβητήσει τα παραδοσιακά πλεονεκτήματα των ΗΠΑ. Η άτρωτη πυρηνική ικανότητα «δεύτερου χτυπήματος» των ΗΠΑ τελικά θα αντιστοιχιστεί με ένα διευρυνόμενο φάσμα βαλλιστικών πυραύλων κατά πλοίων και με ασύμμετρες δυνατότητες σε νέους τομείς όπως το διάστημα και ο κυβερνοχώρος." Πηγή:
http://foreignaffairs.gr/articles/68781/henry-a-kissinger/to-mellon-ton-sxeseon-ipa-–-kinas

Απλά θέλω να θυμίσω όπως προανέφερα ότι σε παρόμοιο καιρικό-ατμοσφαιρικό φαινόμενο πέρισυ εκδηλώθηκε ο σεισμός 7 ρίχτερ στην Κίνα. Μιλάμε δηλαδή για έναν "ήσυχο" βιοχημικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών και φυσικά μεταξύ του υπόλοιπου κόσμου, ο οποίος πιπιλάει την καραμέλα του global warming και της υπερθέρμανσης του πλανήτη από την ατμοσφαιρική ρύπανση με CO2

Δεύτερο link για Κίνα νέφος – ομίχλη με ημερομηνία 18 Φεβρ./2014
http://www.agronomist.gr/ειδήσεις/14386-χάνεται-στο-νέφος-η-κίνα/item

ευχαριστώ,

Για το psekasmata
Αναγνώστρια


Δείτε επίσης... 

Επιχείρηση 'ομιχλοπαγίδα' στην Αττική; [ΜΕΡΟΣ Α]

Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...