EKTAKTO - Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση πριν λίγο - 6 Ρίχτερ στην Κεφαλλονιά (UPDATED) [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 | 4:13 μ.μ. | 1 σχόλια

Σεισμός εντάσεως 5,7 βαθμών την κλίμακας Ρίχτερ συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στις 15.55, με επίκεντρο δυο χιλιόμετρα δυτικά από το Ληξούρι. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε
ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, καθώς είχε μεγάλη διάρκεια.

Τo εστιακό του βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα.

Ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί: 4,4R, 3,9R και 4,2R  της κλίμακας Ρίχτερ.
Μεγάλη αναστάτωση σε Ληξούρι, Κεφαλονιά και Δυτική Αχαϊα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική, στα Τρίκαλα, στη Λαμία, ενώ στον Πύργο οι κάτοικοι βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές.

Η πρώτη εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου ήταν 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ωστόσο η συγκεκριμένη μέτρηση αναθεωρήθηκε δύο φορές (5,9 και 6R).

Δείτε που έγινε ο κύριος σεισμός και οι μετασεισμοί....


Category:

1 σχόλιο:

  1. Οι δρακονιανοί ιμπεριαλιστές είχαν προειδοποιήσει την Ελλάδα για τις συνέπειες που θα είχε οποιαδήποτε άρνηση σ' ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για τα συμφέροντά τους. Ένα ζήτημα που δεν είναι άλλο από τα "προαπαιτούμενα" του ΟΟΣΑ που αξιώνει η Τρόικα να εφαρμοστούν δια σιδήρου και ροπάλου ενάντια στα "ανυπότακτα χάπατα" που αντιστέκονται στα τρελά κατακτητικά όνειρα της Οικουμένης.


    Η επίσημη εμπλοκή του ΟΟΣΑ στα εσωτερικά της Ελλάδας σηματοδοτεί μια περαιτέρω σκλήρυνση της αδιάλλακτης στάσης που κρατάει η Ουάσιγκτον απέναντι στην Αθήνα εξαιτίας του κρυφού φλερτ της "συγκυβέρνησης" με τη Ρωσία.


    Αυτή η επιθετική συμπεριφορά των Ηνωμένων Πολιτειών απέναντι στα κράτη-γουρούνια του Νότου έφερε τα πρώτα απτά αποτελέσματα με τον σεισμό των 6 Ρίχτερ που χτύπησε την Κεφαλλονιά. Κι έπειται συνέχεια με τους σαυρήτες να δηλώνουν αποφασισμένοι να "ξυπνήσουν" το ηφαίστειο Σουσάκι που βρίσκεται ανενεργό εδώ και αρκετούς αιώνες εφόσον η συγκυβέρνηση δεν βάλει μυαλό….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...