Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής! Αθήνα 25-1-2014 [ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ]

Admin | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 | 12:48 μ.μ. | 1 σχόλια

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 1 το μεσημέρι, πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής, στα πλαίσια του παγκόσμιου καλέσματος Global March Against Geoengineering and Chemtrails. Πρόκειται για μια συγκέντρωση κατά των παγκόσμιων σχεδίων της χειραγώγησης του κλίματος, της οικονομικής και πολιτικής εκμετάλλευσης της κλιματικής αλλαγής και των χημικών αεροψεκασμών και το σχετικό διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μπορείτε να το δείτε παρακάτω...









Είναι ολοφάνερο ότι πολύς κόσμος έχει ενημερωθεί, έχει αφυπνιστεί και πλέον αντιδρά κατά των σχεδίων της Ελίτ, που θέλει με πολλούς τρόπους να μας υποδουλώσει και να εξαφανίσει. Η υφήλιος εναντιώνεται σε μία από τις πιο σκοτεινές συνωμοσίες ένα από αυτά τα απάνθρωπα μέτρα, στις 25 Ιανουαρίου και η ομάδα Δράσης Αττικής θεωρεί καθήκον της να συμμετέχει και αυτή.
Καλεί τον κόσμο να συγκεντρωθεί και να διαμαρτυρηθεί για το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών αλλά και για την παγκόσμια πολιτική επιβολής που έχει να κάνει με την χειραγώγηση του κλίματος και των ζωών μας. Περισσότερες από 100 πόλεις μέχρι στιγμής σε όλο τον πλανήτη, έχουν διοργανώσει αντίστοιχες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

http://www.geoengineeringwatch.org/global-march-against-chemtrails-and-geoengineering-january-25-2014-event-listings/

Το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014, έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) στις 1 το μεσημέρι, η Ομάδα Δράσης Αττικής θα βρίσκεται εκεί να δώσει το παρόν, να μιλήσει με τον κόσμο, να μοιράσει φυλλάδια και πάνω απ'όλα να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θα παρατήσει τα όπλα για ένα τόσο ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Το υπουργείο βρίσκεται στους Αμπελοκήπους (Αμαλιάδος 17, κάθετος της Πανόρμου) και ο σχετικός χάρτης βρίσκεται εδώ.

Θέλουμε καθαρούς ουρανούς!!!

Παρακαλούμε πολύ διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε!!!

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. Κι ακριβώς γι' αυτό τον λόγο οι Δρακονιανοί ιμπεριαλιστές θα προκαλέσουν επίτηδες την τεχνητή κακοκαιρία για να μην προσέλθει ο κόσμος στο συλλαλητήριο ενάντια στις καιρικές επιθέσεις εναντίον των χωρών του Νότου που βρίσκονται υπό μνημονιακή κατοχή. Μας δουλεύουν κανονικότατα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα σαυράκια!


    Χτυπούν ανελέητα τις χώρες που δεν τους είναι αρεστές για να διαφυλάξουν τα σκοτεινά τους συμφέροντα μέσω της επιβολής του κατάπτυστου δόγματος του σοκ που ευαγγελίζεται ο υπέρτατος αρχηγός τους λόρδος Jacob Rotschild.


    Εκτός από την Ελλάδα και τα υπόλοιπα κράτη του Ευρωπαϊκού Νότου οι σαυρήτες επιδιώκουν μεταξύ άλλων την αποσταθεροποίηση και αποδυνάμωση του Σινορωσικού μπλοκ χτυπώντας στο ψαχνό την "περιφέρειά" του.


    Η πολιτική ανωμαλία στην Ουκρανία και η σχεδιαζόμενη από τη δρακονιανή οικουμένη πυρηνική επίθεση στο Sochi της Μαύρης Θάλασσας το πρώτο 15ήμερο του Φλεβάρη αποτελούν πράξη αντεκδίκησης των σαυρητών στην επιτυχή αποτροπή της έναρξης του 3ου παγκοσμίου πολέμου από το Κρεμλίνο με αφορμή τα πυρηνικά του ιρανικού θεοκρατικού καθεστώτος και τις ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία.


    World War III: Nuclear War: Atomic Explosions. Hydrogen Bombs. Doomsday End of The World

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...