Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει πάνω από τη χώρα μας... Επίγειες και δορυφορικές φώτο!

Admin | Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 | 12:19 π.μ. | 4 σχόλια

 Εικόνες που θα προβληματίσουν και τους πλέον δύσπιστους. Εικόνες που δε θα δείτε σε κανένα από τα συστημικά ΜΜΕ. Εικόνες που μαρτυρούν πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει πάνω από τη χώρα μας...














Κεντρική Πελοπόννησος 13-12-2013























(Ευχαριστούμε θερμά τον αναγνώστη για το φωτογραφικό του υλικό)


Δορυφορικές φώτο 3-12-2013



Category: , ,

4 σχόλια:

  1. Η μετάφραση αυτού του άρθρου περιέχει πολλά ορθογραφικά λάθη.


    Τουλάχιστον ξέρουμε πως οι σαυρήτες έχουν στο στόχαστρό τους κάθε μορφή ζωής: άνθρωποι, φυτά και ζώα είναι όλα εκτεθειμένα σ' αυτή την τεράστια απειλή που λέγεται DARPA.


    Κανείς δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στο υπερόπλο XINDI εκτός από τον Henry Kissinger: ο 90χρονος σαυρήτης δηλώνει φανατικός οπαδός του πολέμου των άστρων εδώ και 4 δεκαετίες και δεν το κρύβει. Αυτός ήταν άλλωστε που στήριξε την προεκλογική εκστρατεία του Ronald Reagan το 1980.


    Χρειάστηκε να περάσει μισός αιώνας για να παραδεχτεί την ύπαρξη αυτού του τρομερού υπερόπλου το οποίο έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές χάρη στη τηλεοπτική σειρά Star Trek και τη χολιγουντιανή προπαγάνδα της εποχής.


    Η DARPA εκτός από τη διαχείρηση του HAARP δαπανά υπέρογκα ποσά για την κατασκευή του XINDI προκειμένου να είναι έτοιμο για χρήση το 2037.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15/12/2013 και ωρα 16.36μμ απο το πρωι φιλη μου μας μουρλαναν στο ψεκασμα ως και αυτην την ωρα που σας γραφω πανω απο τον ουρανο του ξυλοκαστρου,περνανε σε παραλληλες γραμμες και ψεκαζουν βρωμια,σαν τα μουτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ώρα που έγκυρες ξένες εφημερίδες όπως η EU Observer και ο Guardian καρφώνουν τους άπληστους πεφωτισμένους δανειστές για το κερδοσκοπικό φαγοπότι που παίζουν πάνω στα πτώματα των χωρών του νότου που βρίσκονται υπό μνημονιακή ομηρία εκείνοι…. το χαβά τους με το HAARP.


    Συνεχίζουν αμετανόητοι τη πυγμή των καιρικών επιθέσεων για να συνετίσουν τους "ανυπότακτους ιθαγενείς" (useless eaters) αδιαφορώντας προκλητικά για τις επιπτώσεις του τεχνητού χειμώνα στους πολίτες που υποφέρουν βάναυσα από τις ανάλγητες οικονομικογεωπολιτικές τους επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστούμε θερμά για τα πολύ εύστοχα και ενημερωτικά σχόλιά σας!
    Θα επιθυμούσαμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας μέσω e-mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...