ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μια πολύ σημαντική μαρτυρία επιβεβαιώνεται... Συνοδεία μαχητικών ψεκαστικό σταμάτησε τους αεροψεκασμούς! [ΦΩΤΟ]

Admin | Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 | 12:01 π.μ. | 1 σχόλια

Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 μια μαρτυρία αναγνώστη έκανε λόγο για εμφάνιση μαχητικών αεροσκαφών που έκαναν κύκλους γύρω από ψεκαστικά τα οποία μετά την εμφάνιση των μαχητικών σταμάτησαν το έργο τους! Τη μαρτυρία αυτή του αναγνώστη μπορείτε να
τη δείτε ΕΔΩ 

Σήμερα 10-11-2013 ένας άλλος αναγνώστης μας έρχεται όχι μόνο να επιβεβαιώσει παρόμοιο περιστατικό αλλά και να το φωτογραφίσει!!!


Αναγνώστης:  "Προσέξτε το chemtrail στο κέντρο της φώτο και σε χαμηλότερο επίπεδο από τα υπόλοιπα σύννεφα. Το αεροπλάνο ρίχνει υπερβολικά πολύ ΄΄υλικό΄΄. Παρατηρώντας το και ερχόμενο προς το μέρος μου αποφασίζω να το φωτογραφίσω για ακόμα μια φορά. Ξαφνικά και ενώ ήμουν έτοιμος να το φωτογραφήσω το βλέπω να κλείνει τα μπεκ!. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα διακρίνω αυτό που θα δείτε και εσείς στην επόμενη φώτο η οποία είναι συνέχεια της παρούσας."

Το chemtrail που αφήνει το αεροπλάνο για το οποίο γίνεται ο λόγος.


Όταν ο αναγνώστης βγαίνει από το αυτοκίνητο και προσπαθεί να φωτογραφίσει ξανά το αεροπλάνο γιατί εκείνη τη στιγμή περνάει από πάνω του... συμβαίνει το παρακάτω....  4 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ!!!!





























Δε θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο.  Ο καθένας μπορεί να βγάλει πολλά συμπεράσματα!!!!


Ευχαριστούμε πολύ το φίλο αναγνώστη για την πραγματικά φοβερή λήψη του!!!

Category: ,

1 σχόλιο:

  1. ξυλοκαστρο 10/11/2013,και ωρα 15.40μμ ενω εκανα εναν περιπατο,ακουσα θορυβο απο αεροσκαφος και ξερωντας οτι σημερα ξεσκιστηκαν και παλι στο ψεκασμα,σηκωνω το κεφαλι και βλεπω κατω απο τα συννεφα και σε σχετικα χαμηλο υψος,απο οτι συνηθως πετανε και ψεκαζουν,ενα ψεκαστικο να ριχνη καργα πραγμα,το θεμα ειναι οτι αυτο το αεροσκαφος ηταν καθαρα στρατιωτικου τυπου,ειχε το χρωμα πρασινολαδι ανοιχτο,τα φτερα ειχαν πολυ πλατος στο σημειο που ενωνετε με την ατρακτο του σκαφους.μια καλη καμερα με δυνατο οπτικο ζουμ,πιστευω οτι θα βουλωνε ολα τα στοματα,.κριμα ρε παιδια.σας λεω φιλοι μου φαινοταν πεντακαθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...