Αδιάψευστες αποδείξεις για τους αεροψεκασμούς! Ακόμα δεν πιστεύεις; No comments... [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 | 4:02 μ.μ. | 1 σχόλια

Επειδή πολλοί από τους αρνητές των αεροψεκασμών κατά καιρούς αναφέρουν πως δεν υπάρχει αρκετό αποδεικτικό υλικό από τους αεροψεκασμούς παρά μόνο κάποιες φώτο από κινητά τηλέφωνα, κι επειδή δεν κάνουν έναν κόπο να κάνουν μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, τους φέραμε τις αποδείξεις έτοιμες. Να μη μπουν καν στον κόπο να ψάξουν. Τώρα αν μετά από το παρακάτω βίντεο ακόμα δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται δύο εξηγήσεις υπάρχουν. Ή σκοπίμως τους αρνούνται και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αμφισβήτησης εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ή είναι περιορισμένης αντίληψης οπότε δικαιολογούνται.

Αφιερώστε 10 λεπτά από το χρόνο σας. Αξίζει να δείτε ολόκληρο το βίντεο.









Category: ,

1 σχόλιο:

  1. με το φλαιτρανταρ,ωρα16.04μμ 29/10/2013,η egyptair MSR779,kai h airfrance AFR1961,ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΑΝ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ,,ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ,,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Η rynair η εταιρεια ψεκαζε....απο πανω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...