Η Greenpeace αρνείται το δημόσιο διάλογο για τη γεωμηχανική! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:02 μ.μ. | 1 σχόλια

Το κείμενο αυτό ετοιμάστηκε ως εισαγωγή σε συζήτηση (στο κανάλι VMedia) με το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης Greenpeace. Διατυπώθηκε προσεχτικά έτσι ώστε να μην προσβάλλει κανένα από τα γνωστά “ταμπού” της Greenpeace: δεν γίνονται αναφορές σε chemtrails/contrails, σε θεωρίες συνωμοσίας, στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, στους Πεφωτισμένους ή στην Ατζέντα 21. Δεν προβάλλει θέσεις σκεπτικισμού όσον αφορά τις
ανθρωπογενείς κλιματικές αλλαγές. Ο στόχος ήταν να διερευνηθεί που ακριβώς η Greenpeace θα μπορούσε να διαφωνεί με τέτοια τοποθέτηση της ομάδας Enouranois, αφού αυτή η διεθνή οικολογική οργάνωση δηλώνει αντίθετη στις περισσότερες μορφές της γεωμηχανικής. Πράγματι, ο αρμόδιος για το κλίμα της ελληνικής οργάνωσης Greenpeace δεν βρήκε κανένα αμφισβητήσιμο σημείο στο κείμενο.
Τελικά όμως πήρε οδηγία να μας εξηγήσει ότι η Greenpeace, παρόλο που αντιτίθεται στη γεωμηχανική, δεν σκοπεύει να συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο για το θέμα. 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολουθεί σχετική δήλωση για τη γεωμηχανική του ακτιβιστή Γουέιν Χωλ της ομάδας Ενουρανοίς.

Category: , , ,

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...