Για άλλη μια φορά θα βρέξει την ώρα που ο λαός θα συγκεντρωθεί να δηλώσει την αντίθεσή του στα μέτρα! Τυχαίο πάλι;;;

Admin | Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 | 5:20 μ.μ. | 0 σχόλια

Έκτακτα δελτία ξαφνικής επιδείνωσης του καιρού εκδόθησαν και κάνουν λόγο για πολύ δυνατούς ανέμους, έντονες βροχές και καταιγίδες ακόμα και για χαλάζι.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της νύχτας προβλέπονται ισχυρές καταιγίδες, με πιθανές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους μέχρι 8 μποφόρ, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά την Εύβοια και την Πελοπόννησο.
Στην Αττική, τα ξημερώματα της Τετάρτης, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια του νομού, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί 7 με 8 μποφόρ.
Άραγε η ΕΜΥ δε μπορούσε να προβλέψει τα έκτακτα φαινόμενα πιο νωρίς; Τελευταία στιγμή το θυμήθηκε ή μήπως συνέβη κάτι άλλο;; 
Επίσης να θυμήσουμε ότι στην Αθήνα στις 20:30 το βράδυ, παραμονή της ψήφισης του πολυ-νομοσχεδίου, θα γίνει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, με προσπάθεια συμμετοχής όλων των κλάδων εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα. Θα πραγματοποιηθεί ολονύχτια διαμαρτυρία, ενώ θα γίνει προσπάθεια και για συναυλία συμπαράστασης.

Για να θυμηθούμε παλιότερα άρθρα εδώ..


Προσπαθούν να αποτρέψουν τον κόσμο από την περιφέρεια να συγκεντρωθεί στο κέντρο και να διαμαρτυρηθεί;
Όσοι τελικά συγκεντρωθούν να μην μπορούν να μείνουν στους δρόμo;

Βρε κάτι συμπτώσεις!!!

Category:

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...