Ανοιξιάτικοι αεροψεκασμοί φέρνουν ακραία καιρικά φαινόμενα! Πάτρα 3-3-2013

Admin | Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 | 11:27 μ.μ. | 0 σχόλια


Κάτι πήρε το αυτί μου για έντονα καιρικά φαινόμενα το σαββατοκύριακο. Γι άλλη μια φορά 1-2 μέρες πριν, εντελώς συμπτωματικά και πάλι, έγινε χαμός από τους αεροψεκασμούς!!!  
Ακραία καιρικά φαινόμενα λένε. Ίσως έμαθαν από τις πλημμύρες της Αθήνας και τώρα ενημέρωσαν έγκυρα την ΕΜΥ τι πρέπει να πει. 
Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην άνοιξη θα γίνει...
 χαμός από τους αεροψεκασμούς. Όσοι παραμένετε ακόμα δύσπιστοι, καλό θα είναι να ρίχνετε που και που καμιά ματιά και σίγουρα όλο και κάτι θα σας φανεί παράξενο.

Όπως για παράδειγμα παράξενο μας φαίνεται η πολλαπλάσια συχνότητα αεροπλάνων τις μέρες που κάνουν την εμφάνιση τους οι χημικές ουρές. Για παρατηρείστε και τις υπόλοιπες μέρες αν βλέπετε την ίδια συχνότητα αεροσκαφών.
Επίσης περίεργο μας φαίνεται να πετούν παράλληλα 2 και 3 αεροσκάφη την ίδια χρονική στιγμή κάτι που από τα λίγα που γνωρίζουμε δεν επιτρέπεται για τις εμπορικές πτήσεις.
Το σχήμα Χ που σχηματίζεται σε κάθε περιοχή αεροψεκασμού είναι επίσης ένα άλλο παράξενο σημείο.
Θα προσθέταμε και τα αεροσκάφη που εμφανίζονται από οποιοδήποτε σημείο του ορίζοντα (οι αεροδιάδρομοι είναι συγκεκριμένοι) 
Να προσθέσω και πως τυχαία αυτά τα αεροσκάφη δεν φαίνονται σε κάποιο radar info. Τα παπαγαλάκια λένε πως δεν έχουν όλα τα αεροπλάνα το σύστημα αυτό κλπ κλπ. 
Κάνω λοιπόν την ακόλουθη ρητορική ερώτηση:
Μήπως δεν το έχουν τα στρατιωτικά και χωρίς διακριτικά αεροσκάφη;;;
Λογικό μου φαίνεται να μην το έχουν, από τη στιγμή που είναι στρατιωτικά ή Νατοϊκά δεν φαίνεται το στίγμα τους. Εξάλλου δεν έχουμε δει κανένα στρατιωτικό αεροσκάφος να φαίνεται στα info των υπηρεσιών αυτών.

Οι παρακάτω φώτο είναι ενδεικτικές για το συμβαίνει στον ουρανό μας. Είναι τραβηγμένες ανάμεσα 13:00 - 14:30.

(κλικ για μεγέθυνση)


















Category: ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...