CONTRAIL vs CHEMTRAIL Μάθετε τις διαφορές για να μην τρώτε το παραμύθι περί κρυσταλλοποίησης των καυσαερίων! [ΒΙΝΤΕΟ]

Admin | Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 | 2:01 μ.μ. | 0 σχόλια

Πολύς λόγος γίνεται γίνεται για τις λευκές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη και ο κόσμος μπερδεύεται επειδή πολλοί τις ερμηνεύουν σας ένα φυσικό φαινόμενο, αυτό της υγροποίησης των καυσαερίων. Η υγροποίηση των καυσαερίων σαν φυσικό φαινόμενο βεβαίως και υπάρχει αλλά...
καμιά σχέση δεν έχει με τα chemtrails.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι διαφορές μεταξύ Contrails και Chemtrails ώστε να μπορείτε κι εσείς να τις ξεχωρίζετε.




CON-TRAIL Είναι μια φυσιολογική διαδικασία κατά την οποία οι εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεροσκαφών μετατρέπονται σε παγοκρυστάλλους λόγω του ψυχρού αέρα σε συγκεκριμένο υψόμετρο. Το ίχνος διαρκεί για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια χάνεται!



CHEM-TRAIL Το συγκεκριμένο ίχνος περιεχέι μια μίξη από βαρέα μέταλλα τα οποία είναι τοξικά για το άνθρωπο, την χλωρίδα και την πανίδα όπως και τον υδροφόρο ορίζοντα.Το ίχνος παραμένει χωρίς να χάνεται και σταδιακά διαστέλλεται δημιουργώντας μια φαρδιά δέσμη η οποία καλύπτει ενα μεγάλο τμήμα του ουρανού. Μετά από ώρες μοιάζει με σύννεφο...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! 



Category: , ,

0 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, χλευαστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δεν θα δημοσιεύονται. Θα παρακαλούσαμε τα επίσης να γράφετε με μικρά ελληνικά και όχι greeklish.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...